Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem tudja kimondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tudja kimondja hogy szeret, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Közel 4 és féléve vagyunk együtt a barátommal.Minden rendben volt idáig, de most az elmúlt 1 hónapban minden megváltozott. Azt mondta nem tudja mit érez, nem szerelmes belém, de szeret. De mégsem tudja nekem mondani. Ha rákérdezek annyit mond,hogy fontos vagy. De magától már nem mondja. És nagyon rosszul esik, mert eddig sokszor mondta,hogy mennyire szeret meg hogy állandóan velem akar lenni, erre...minden megváltozott.

Szakítottunk 3 hete, de azóta kibékültünk, mondván,hogy majd együtt oldjuk meg a problémákat. Újra belém akar szeretni. Azt mondja ismét azt akarja,hogy én legyen a legfontosabb számára és folyton csak rám gondoljon.

Mondtam neki, hogy ez lehetetlen(hiszen már csak több éve vagyunk együtt, úgysem fog lángolni a szerelmünk)

Igazából azt látom,hogy nem tudja elfogadni azt,amit most irántam érez.

Van valami megoldás erre? Nagyon elvagyok keseredve, mert nemrégen még közös családot(házasság, gyerekek) terveztünk, erre most meg ez van. :(

Köszönöm a válaszokat előre is

20/L /párom 21/

2013. febr. 16. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy kirándulás, vagy egy kis kikapcsolódás valamerre segíteni fog. Frissítenetek kell a kapcsolatotokat mert ennek akkor hamarosan vége lesz.
2013. febr. 16. 09:47
 2/8 omba ***** válasza:

Hát az kamasz szerelmek ritkán tartanak a sírig, attól tartok, a ti esetek is valami ilyen...

Hiába "akar" beléd szeretni, ez nem elszántság kérdése.

Ne erőltessetek semmit, abból jó nem nagyon szokott lenni.

2013. febr. 16. 10:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintetek maradjak vele,úgy hogy tudom hogy nem szeret?

Mert igazából nem vagyok boldog, meg attól félek,hogy mikor mondja azt hogy legyen vége, mert nem tudott újra belém szeretni.

Megvárjam? Vagy lépjek inkább én? Szakítsak vele?

Viszont az a baj,hogy vele sem, de nélküle sem lenne jó, tudom:(

Nem tudom mit kéne tennem,annyira tanácstalan vagyok, egyfolytában csak gondolkozok és gondolkozok,de semmire nem jutok....A tudat, hogy ő már nem úgy néz rám meg nem úgy érez,mint én iránta kiborít:(

2013. febr. 16. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lépj tovább. Mind kettőtöknek jobb lesz így. Ilyen nincs, hogy megpróbál újra beléd szeretni.
2013. febr. 16. 10:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Már kétszer szakítani akartam vele,de nem engedett el, azt mondta nem akar elveszíteni. Meg nem tudna más pasival elképzelni,meg ő sem tudna mással lenni.

Nem tudom mit csináljak,szeretem..és nem vagyok erős és határozott,hogy szakítsak vele :( pedig lehet az lenne a megoldás

2013. febr. 16. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet jobb lenne ha nem szakítanál vele, hanem inkább kérnél egy szünetet.
2013. febr. 16. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

"Ne adj fel valami fontosat,csak hogy megtarts valakit,aki azt sem képes kimondani,hogy szeret..." /Sarah Dessen/

20 évesek vagytok,nagyon fiatalok még..Általában az ilyen "tartsunk szünetet","szakítunk-kibékülünk" egy kapcsolat végének az előrejelzése,csak hát ott van még a kötődés,az emlékek,stb..Jönni fog majd olyan is,aki nem vacillál azon,hogy szeret e vagy sem...

2013. febr. 16. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
addig nincs szex míg ki nem mondja. bár ezt már fél év után el lehetett volna kezdeni, és nem várni 4,5 évet...
2013. febr. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!