Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem vagy nem?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek egy nálam picit idősebb fiúval. És az első 2 hónapban nagyon szerelmes voltam belé s szerettem ám ahogy teltek a napok,hetek ez csillapodott. Nem bizott bennem és azt hitte megcsaltam mert szerinte furán viselkedtem de tudta hogy nem lennék erre képes és volt még egy pár dolog ami miatt szakítottam vele. Eltelt 2 óra és visszaírtam neki hogy sajnálom hülye voltam. Szeretlek! Élni nem tudnék nélküle. Nagyon nagy családunk van de ebből mégis igazán csak ő ért meg senki más.Elfogadta a bocsánatkérésemet és mondta hogy szeret ő is viszont. Előröl kezdtük, újra eggyütt vagyunk. A válaszokat köszönöm!13/L

2015. szept. 6. 09:27
 1/2 anonim válasza:
Pont igy viselkedett az en baratnom is. Szerintem ilyen fiatalon csak "nagyok" akartunk lenni. Nalam legalabbis igy visszagondolva csak akartam szerelemes lenni. De lehet hogy ez nalatok maskepp van.. ezt TI kell tudjatok.. 15/F
2015. szept. 6. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen lehet igazad van. De gondolom ez csak az én részemről van. Köszönöm
2015. szept. 6. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!