Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaadjam neki vagy nem? Ha igen, hogyan?
Van egy jó barátom, azt hiszem többet érzek iránta, az érdeklődési körünk szinte ugyanaz. Mindketten szeretjük a fairy tail-t. Még júniusban elmentem balatonra, és vettem neki egy kis fairy tail-es kulcstartót, de nem volt alkalmam odaadni neki. Találkoztunk volna a nyáron, de sajna vihar lett aznap xD.. Amúgy egy osztályba járunk, de így alig beszélünk, skypeon viszont annál többet. Nem is említettem neki az ajándékot, félek hogy visszautasítja, vagy esetleg elmondja a haverjainak, akik tovább mondják, meg még 1 lány szerelmes belé, és nem szeretném megbántani őt.. Inkább felejtsem el az egészet, rejtsem el a kulcstartót valahova a pincébe és töröljem ki az emlékeimből? :D Vagy próbáljam odaadni neki? Mindig van vele valaki, ha meg félre hívom az kínos lenne..
(Elég szerencsétlen vagyok szerelemben xdd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!