Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Odaadjam neki vagy nem? Ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaadjam neki vagy nem? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom, azt hiszem többet érzek iránta, az érdeklődési körünk szinte ugyanaz. Mindketten szeretjük a fairy tail-t. Még júniusban elmentem balatonra, és vettem neki egy kis fairy tail-es kulcstartót, de nem volt alkalmam odaadni neki. Találkoztunk volna a nyáron, de sajna vihar lett aznap xD.. Amúgy egy osztályba járunk, de így alig beszélünk, skypeon viszont annál többet. Nem is említettem neki az ajándékot, félek hogy visszautasítja, vagy esetleg elmondja a haverjainak, akik tovább mondják, meg még 1 lány szerelmes belé, és nem szeretném megbántani őt.. Inkább felejtsem el az egészet, rejtsem el a kulcstartót valahova a pincébe és töröljem ki az emlékeimből? :D Vagy próbáljam odaadni neki? Mindig van vele valaki, ha meg félre hívom az kínos lenne..

(Elég szerencsétlen vagyok szerelemben xdd)

2015. szept. 2. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egyértelmű,add oda neki :D
2015. szept. 2. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Add oda neki :), ha meg nem értékeli egy hangyányit sem, akkor nem érdemel meg téged :). Azt mondtad nem, hogy mind a ketten szereitek a "fairy tail-"? Ha ő szereti, akkor meg elfogajda, nyugi ;D.
2015. szept. 2. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jó barátod, akkor kiért izélsz ilyenen?:DD Nyugodtan hívd félre, és add oda neki. ;)
2015. szept. 2. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, odaadtam neki és tetszett neki :)
2015. szept. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!