Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok belé? Ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé? Ha igen mit tegyek? (A többi lent) 14/l

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon jóban lettem az egyik évfolyam társammal.Egész nap beszélgetünk, és már kezdem úgy érezni,hogy többet érzek iránta mint egyszerű barátság. Mit tegyek? Meg mondjam neki,vagy inkább ne? 14/l

2015. aug. 19. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mondd el neki, mert csak ciki lenne a szituáció. Tapasztalat, sajnos.

Várj még. Hátha ő lép, vagy tisztázódnak magadban az érzéseid.

2015. aug. 19. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne kitapogatni hogy a srác érez-e valamit mert ha nem akkor lehet egy barátság veszne oda... :/
2015. aug. 19. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha már régebb óta ismered és tényleg jóban vagytok akkor mondd el neki.Tudom nem könnyű,mert nekem is tetszik valaki és reménykedem,hogy fogok találkozni még vele és akkor megpróbálom elmondani neki. Szóval nyugodtan kezdeményezhetsz,nem csak a fiúknak szabad.:)14/L
2015. aug. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!