Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én igen belezúgtam egy fiúba. De úgy érzém, hogy ő nem annyura viszonozza hogyan jöjjek be neki?
Figyelt kérdés
Szoktunk beszéogetni meg ilyenek de nem érzem, hogy bármit is érezne irántam...szeretném ha ez nem így lenne. Aggyatok tanácsokat, hogy mit csináljak mellesleg 14 éves vagyok és idén leszek 15 a fiú az osztálytársam... Szőke hajú, kék szemű, magas... Mit csináljak?2015. aug. 22. 00:22
3/4 anonim válasza:
Velem is hasonló van és én is tanakodok hogy mit is kéne csinálnom! :/
4/4 A kérdező kommentje:
1es nem nem tudja hogy tetszik nekem
3as akkor úgyan úgy érzünk :)
és ha meg chatelek vele akkor az néha kicsit lerázó de többször érdeklődő...nem tudom mit jelenthet nála ez a viselkedés? Most tetszekneki vagy nem? Vagy eggyáltalán fontosnak tart??
2015. aug. 22. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!