Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » BFFnek hív, szület3sünk óta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pappszli kérdése:

BFFnek hív, szület3sünk óta ismerjük egymást. Én meg belezúgtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A jelekbol azt veszem le hogy elegge bejovok neki...pl. tobbszor is mondja hogy milyen helyes vagyok, megölel, puszit adunk egymasnak...multkor azt mondta, hogy nem erti hogy miert nincs baratnom, pedig olyan helyes vagyok. Ezutan pedig azt hogy "itt vagyok en"

Aztan azt mondta hogy nem amugy es kicsit elpirult meg nevetett...en erre nem mondtam semmit...meg azt is mondta hogy mi majd egyszer jarni fogunk!! Amugy en 14 vagyok Ő meg 15...de persze magasabb vagyok nala. Ugyhogy a korban nem latszik kulonbseg...el akarom neki mondani hogy nekem is tetszik de nem tudom hogy erre mit reagalna...felek tole. Legyszi segitsetek hogy hogyan mondjam elnes hogy mennyi eselyem van...

2015. aug. 14. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
barátság extrákkal?
2015. aug. 14. 14:14
 2/8 anonim válasza:
Kb rádmászott, szal ugorj rá, erre vár.
2015. aug. 14. 15:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, de hogyan mondjam el?
2015. aug. 14. 17:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Marmint azt hogy szeretem...mert o mindig mondja hogy ugy szeretlek ha hozok neki egy pohar vizet vagy valamit...de szerintetek belemenne? A szuleit es ot is ugy ismefem hogy mar toluk felek...de a lenyeg; hogyan adjam a tudtara hogy beleszerettem?
2015. aug. 14. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha adja a jeleket nézz a szemébe és csókold meg.
2015. aug. 15. 01:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez talán segít a félelmeden: [link]
2015. aug. 15. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
6. erre vartam...mostmar erore kaptam es megcsokolom!
2015. aug. 15. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Látjátok emberek, csak egy kis bíztatásra van szükség xD
2015. aug. 15. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!