Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egy kapcsolatban a csaj folyton bulizik a haverjaival?
Én barátnőm is eljár bulizni nélkülem. Igaz ő ritkábban jár el havonta egyszer max 2 alkalommal ha olyan buliról van szó, discoba jár el, nem vészesen drága hely, de nem is az olcsóságáról híres de én is csak azért nem szólok bele mert ismerem a helyet, igényes, a kidobók is azért ügyelnek arra hogy rend és béke legyen, meg én igaz utálom azt a helyet amikor buli van sosem vagyok ott pedig legjobb barátom és egyben munkatársam a tulaj fia aki elég gyakran segít be az ottani munkákba és volt már rá példa hogy hétköznap amikor zárva volt a hely én oda mentem nekik segíteni a pakolásba meg az ottani kisebb munkákba segítettem be, zene szólt, inni kaptam, jól éreztem ott magam pedig csak pár ember volt ott a személyzeten kívül akik szintén dolgozni mentek oda.
Én elmerem engedni a barátnőmet nyugodt szívvel mert ugye szíve joga elmenni a barátnőivel kikapcsolódni, ő elfogadja hogy nekem nem a világom ez a fajta szórakozóhely, a szombat estéimet én is szívesebben eltöltöm vagy a barátaimmal egy kis baráti pókerezéssel vagy más társasjátékozással, vagy épp beülünk egy nyugodt bárba biliárdozni vagy házibuliba menni, gyakran tart velem a barátnőm mert ő sem rajong a discozásért annyira meg a barátnőivel is jobbára házi buliznak. Sokszor csak kettesben töltjük a hétvégénket, de mi beszéltük is hogy heti sok találkozás mellett nyugodtan elmehetnénk egymás nélkül is szórakozni. Én sokszor csak otthon ülök szombaton ha épp olyanom van főleg akkor ha munkából jövök haza vagy ha vasárnap kell mennem dolgozni főleg délelőttösbe akkor jobb otthon lenni szombat este mint bulizni főleg hogy inni se nagyon ihatok, meg figyelni kell az órát hogy ne hajnali 3 kor essek be és aludjak max 1 órát mert igaz nincs messze a munkahelyem de vasárnap a tömegközlekedés halott ügy és vagy motorral vagy autóval kell bejussak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!