Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
2 éve van egy nagyon jó fiú "barátom". Mindent megosztunk egymással, és sose hazudunk a másiknak. De nem csak egy átlagos barátság. Én sokkal többet érzek ennél, és benne is van valami plusz. Egyszer megpróbáltuk már együtt, 2 hétig tartott, azzal a kifogással,hogy "nem veled van a baj, csak én nem voltam még szerelmes, és nem tudom milyen ". Már kérdeztem tőle, hogy lát-e esélyt arra, hogy mi újra összejövünk, de azt mondta, hogy nem akarja velem még egyszer ugyanezt eljátszani, mert tudja, hogy nekem milyen rossz, de nem tudja mit érez. Kívülről-belülről bejövök neki, de valami még mindig az utunkba áll. Nagyon szívesen meghallgatom bárki véleményét ezzel kapcsolatban. :)

2015. aug. 30. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy átgondolja hogy mit akar. Ha nem jöttök össze akkor is marad egy jó barátod ;) {°¬°}
2015. aug. 30. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Adj neki időt,hogy átgondolhassa ezt. Lehet össze szeretne jönni veled,de még nem áll készen egy kapcsolatra valakivel! De igaza van az első hozzá szólónak:) Legfeljebb barátok maradtok.
2015. aug. 30. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
"több mint barátság, de kevesbb mint barátság." nem lehet? :))
2015. aug. 30. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:

jajj bocsi xdd most nézem mit írtam :'D

*"több, mint barátság, de kevesebb, mint szerelem"

még egyszer bocsi:'D kicsit elkalandoztam :DD

2015. aug. 30. 23:11
 5/8 A kérdező kommentje:
De lehetséges. Sőt, több mint valószínű, de nem tudom ezzel mit lehet kezdeni.
2015. aug. 31. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:
maradj vele :) ha nem lesz semmi köztetek, marad egy nagyon jó barátod. és az is nagyon fontos :))
2015. aug. 31. 14:22
 7/8 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, a legjobb lány barátomba vagyok szerelmes már 4 éve, Ő is tudja, hogy szerelmes vagyok belé, Ő is azt mondta, hogy szeret engem, kivül belül bejövök neki, mégis mikor megpróbáltam megcsókolni, elfordult. Kérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta, mert nem szeretné, hogy ha esetleg összejönnénk és szakítanánk, hogy rámenjen a barátságunk mert túl fontos vagyok neki.

Ha esetleg lenne egyééb kérdésed ezzel kapcsolatban, vagy esetleg csak szimplén beszélni szeretnél róla, írj nyugodtan privátot, amiben tudok, nagyon szivesen segítek. :D

2015. szept. 1. 01:40
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem már 3 jó barátságom ráment arra, hogy a másik szerelmes lett... Az első igazából még gyerek- és tiniszerelemvolt a srácnál (harmadiktól...), míg aztán 9-ben külön suliba kerültünk, mindketten sokat változtunk és mintegy véletlenül kerültünk megint össze, mikor már mindketten azt gondoltuk, kész, elhidegült már ez a barátság. Aztán már én is többet láttam a fiúban, mint barátot. Külsőleg-belsőleg bejött, hihetetlen rendes volt és igen, nagyon szerettem és azt hittem, hogy ez működni fog. Amíg meg nem csókolt... olyan volt mintha a bátyám csókolt volna meg... szegény a mai napig nem érti, mi volt a baj. Én sem tudom, miért éreztem úgy mert addig meg "férfiként" is tekintettem rá.
2015. szept. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!