Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés
2 éve van egy nagyon jó fiú "barátom". Mindent megosztunk egymással, és sose hazudunk a másiknak. De nem csak egy átlagos barátság. Én sokkal többet érzek ennél, és benne is van valami plusz. Egyszer megpróbáltuk már együtt, 2 hétig tartott, azzal a kifogással,hogy "nem veled van a baj, csak én nem voltam még szerelmes, és nem tudom milyen ". Már kérdeztem tőle, hogy lát-e esélyt arra, hogy mi újra összejövünk, de azt mondta, hogy nem akarja velem még egyszer ugyanezt eljátszani, mert tudja, hogy nekem milyen rossz, de nem tudja mit érez. Kívülről-belülről bejövök neki, de valami még mindig az utunkba áll. Nagyon szívesen meghallgatom bárki véleményét ezzel kapcsolatban. :)

2015. aug. 27. 16:09
 1/2 egy naaagy fan ***** válasza:

ISMERJÉTEK MÁR EL!

Ha kívül-belül minden oké mire vártok?

Beszélj vele. Egyértelmű válasz nélkül ne hagyd békén!

Hajrá! :)

2015. aug. 27. 16:16
 2/2 másodikKira válasza:
Én is jártam a te cipődben... Fullosan ismerős téma, bár ő volt a szerelmesebb, aztán mégis lett valami ami kettőnk közé állt. Én azt mondom, hogy távolodj el tőle, keress mást, mert nem vezet jóra... Nem biztos, hogy tényleg boldog lennél vele.
2015. aug. 27. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!