Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
2 éve van egy nagyon jó fiú "barátom". Mindent megosztunk egymással, és sose hazudunk a másiknak. De nem csak egy átlagos barátság. Én sokkal többet érzek ennél, és benne is van valami plusz. Egyszer megpróbáltuk már együtt, 2 hétig tartott, azzal a kifogással,hogy "nem veled van a baj, csak én nem voltam még szerelmes, és nem tudom milyen ". Már kérdeztem tőle, hogy lát-e esélyt arra, hogy mi újra összejövünk, de azt mondta, hogy nem akarja velem még egyszer ugyanezt eljátszani, mert tudja, hogy nekem milyen rossz, de nem tudja mit érez. Kívülről-belülről bejövök neki, de valami még mindig az utunkba áll. Nagyon szívesen meghallgatom bárki véleményét ezzel kapcsolatban. :)

2015. aug. 27. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb a barátság-szerelem, nem csak rózsaszín köd van, hanem tényleg ismered azt akivel egy időre összekötöd az életed. Az én kapcsolatom is barátságból lett, az elején elképzelni se tudtam volna, hogy összejövünk, de megtörtént és már jó egy éve együtt vagyunk:) Sok sikert nektek is, nem hinném, hogy teljesen veszett ügy, de készülj fel arra is lelkileg, hogy lehet nem jön össze...Azért sok sikert, én drukkolok!:)
2015. aug. 27. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
hát, lehet nem szerelmes beléd vagy csak nem akar kapcsolatot. De ha ilyen jó barátok vagytok akkor erről is tudsz vele beszélgetni nem?
2015. aug. 27. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt nem feltétlenül egy szerelmi 3 szögről van szó! Lehet hogy arra gondol hogyha nem jön be akkor megbánt téged, megint. 2. Féle képpen tudok segíteni:

1 ha van egy másik személy is valahogy kutasd fel és hasonlísd magad velle össze! Ha jobb hát jobb, ha nem, nyertél ( bármilyen furán is hangzik: Pasik )

2 mond meg neki hogy te nem fogsz össze törni és bizonygasd neki. Sikerülni fog!

Sok sikert! ;)

2015. aug. 27. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, erről már többször is beszéltünk.Elmondtam neki, hogy én ezt az egészet miként látom, de mindig csak azt mondja, hogy nem tudja belevágjunk-e, mert félt attól, hogy nem jön össze.

Köszönöm mindenkinek a válaszát! :)

2015. aug. 27. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Simán.
2015. aug. 27. 22:49
 6/7 anonim válasza:
Figyelj, ha mindkettőtök szeretné, akkor igazán megpróbálhatnátok félrerakni a félelmet, hiszen ha ilyen jó barátok vagytok, akkor jól kijöttetek eddig is, akkor a szerelemben miért változna ez meg?
2015. aug. 28. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Remelem nektek osszejon.. nekem nagyon rossz vege lett..
2015. aug. 29. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!