Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiú-lány barátságból szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátságból szerelem?

Figyelt kérdés

Már ovi óta ismerjük egymást egy barátommal, de csak barátság volt. Aztán egyre jobban kezdett tetszeni (6.-tól) mindig mikor találkoztunk, és most szerelmes vagyok belé. Volt már olyan, hogy mikor voltunk kb. egy hónapja valahol akkor leestem valahonnan, de ő elkapott és megölelt, és nagyon kedves mindig, sokszor néz rám, és tegnap megkérdezte, higy van-e barátom. Szerintetek ez/ebből lehet szerelem? A barátnőim folyton húznak, hogy mondjam el neki, de hogyan? Nem szeretnék rá rontani :) , tolakodó lenni. Tippek?

15/L kérem a bunkó kommentelőket tartózkodjanak. Köszi :)

2015. jún. 1. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet. Nyugodtan valld be neki. Csak előtte győződj meg róla, hogy ő is úgy érez-e mint te. Utalgass a dologra. Mert ha nem úgy van rámehet a barátságotok. Illetve mindenképpen rá fog menni. Gondold át, hogy akarod-e így is, hogy ezt tudod.
2015. jún. 1. 21:10
 2/4 anonim válasza:

Lehet. Élő példa vagyok rá. :) 6 éve ismerem, kb. 5 éve szerelmes vagyok belé, és ennyi idő várakozás utána egyszer végre összejöttünk. :) Most voltunk 8 hónaposak nem rég. Szerintem érdemes megpróbálnod. :) De ezt neked kell érezned.

18/L

2015. jún. 2. 08:26
 3/4 anonim válasza:
Hát nekem a legjobb barátom egy fiú már 8 éve és bármit eltudok neki mondani, szóval ha tetszene(de nem ) simán eltudnám neki mondani :DD szóval te is próbáld meg ;)
2015. jún. 2. 15:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2015. jún. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!