Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány barátságból szerelem?
Már ovi óta ismerjük egymást egy barátommal, de csak barátság volt. Aztán egyre jobban kezdett tetszeni (6.-tól) mindig mikor találkoztunk, és most szerelmes vagyok belé. Volt már olyan, hogy mikor voltunk kb. egy hónapja valahol akkor leestem valahonnan, de ő elkapott és megölelt, és nagyon kedves mindig, sokszor néz rám, és tegnap megkérdezte, higy van-e barátom. Szerintetek ez/ebből lehet szerelem? A barátnőim folyton húznak, hogy mondjam el neki, de hogyan? Nem szeretnék rá rontani :) , tolakodó lenni. Tippek?
15/L kérem a bunkó kommentelőket tartózkodjanak. Köszi :)
Lehet. Élő példa vagyok rá. :) 6 éve ismerem, kb. 5 éve szerelmes vagyok belé, és ennyi idő várakozás utána egyszer végre összejöttünk. :) Most voltunk 8 hónaposak nem rég. Szerintem érdemes megpróbálnod. :) De ezt neked kell érezned.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!