Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított a barátom, nem bírom?
Figyelt kérdés
Nem is tudommi a kérdésem :( Nagyon szomorú vagyok, az okát főleg nem tudom, ma még tök normális volt, nagyon szeretjük egymást.. azt mondja, szeret, tetszek neki, szép vagyok, sajnálja, de ő nem párkapcsolati ember.. Nem értem :( Nem tudom túltenni magm.. Ő az 1. :( Hogy viselkedjek..tudom milyen, hogy meggondolja még talán magát, de hogy kell viselkedni.. már írtam de nem reagál.. nem értem ezt az egészet, hiszen minden jól megy.. Bocsi ha zavaros csak nagyon rosszul vagyok..2015. máj. 31. 20:49
1/4 anonim válasza:
huh baszus. elöször is sajnálom ami történt... amugy valoszinü csak ösze van zavarodva ahogy most te is. azt javaslom hogy ezt élöbe (marmint nem facen)rendesen megkell beszélni. Sok sikert
2/4 anonim válasza:
Mit nem értesz ? más jön már be neki !
3/4 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy. köszönöm..
2015. máj. 31. 20:55
4/4 A kérdező kommentje:
Nem jön be neki más..
2015. máj. 31. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!