Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balazs1109 kérdése:

Van egy lány aki nagyon tetszik és lehet hogy én is neki, mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok ő pedig 15. az egyik nap fagyiztunk és egész végig nevetett amikor beszélgettünk a végén pedig megölelt, de nem merem neki megmondta mert ha mégsem tetszem neki akkor lehet hogy tönkre megy a barátságunk. Mi tévő legyek????

2015. máj. 31. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Menj el lolozni. Az mindent megold.

#fizetetthirdetesunkethallottak

2015. máj. 31. 23:28
 2/2 anonim válasza:
Viselkedj vele úgy mint eddig és ha lesz még pár hasonló alkalom akkor kérdezd meg hogy te tetszel-e neki és ha azt mondja hogy igen vagy talán akkor valld be neki de ha azt mondja hogy miért kérdezed vagy nem akkor meg mondj neki vmi. kifogást,hogy csak azért kérdezted mert kíváncsi voltál egy lány véleményére és ha azt mondja hogy nem akkor pedig mond az , hogy csak kíváncsi voltál, hogy egy lány szerint hogy nézel ki (de ne hamarkodd el és ne valld be neki hanem min ahogy már említettem kérdezz rá) sok sikert! :) 14/L
2015. jún. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!