Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Hát, sziasztok! Van egy fiú osztálytársam, akit nyolc éve ismerek. Soha nem gondoltam volna, h ez lesz belőle, deeee azthiszem kezd nekem tetszeni, illetve szeretni is mint embert! Tudni kell róla, h eléggé fél, tőlünk lányoktól. Ezt bizonyítja, h minden nap elmondja, h ő még sose beszélt Ennyit lánnyal, meg úgy alapból senkivel! És mivel ott ül mögöttem hintáztam a székkel és majdnem felborultam ( :D jó béna vagyok! ) és pont ott fogtam meg a padot, ahol az ő keze volt, szal megfogtam a kezét! Erre elkapta és azt kérdezte, h mit akarok és mondtam, h majdnem felborúltam! És lehet, h ez hosszú kérdés lesz... Minden nap beszélünk Messengeren, és hol ő írta rám, hol én rá! De olyanok maradnak ki neki, mint lelkizés fogalma! Pedig rengeteg mindent mond el magáról! Fél a pókoktól! Az remek, mert akkor nem csapja agyon, mert én minden pókot, amit találok kiviszem a kertbe, h ne bántsa senki! És nekem ez a srácnagyon tetszik, de még nem volt bnője, és szoktam vele poénkodni, h Rómeó, mire kicsit se egoistán megjegyzi, h ő tőle jobb. Vhogy mindig fényesíti magát a szememben, de máskor nem! És tudom, h fél a lányoktól. Nagyon! :D Szal az, h próbálkozzak Nála, nem nyert, mert megijedne! De én már egy honapja gondolkozok ezen és semmi tippem nincs, h mit tehetnék vele! Lehet, h éretlen még rá! De 14 évesen... Más Fiúk körülötte, már rég csajoznak! De am ez a romantika ez tetszik neki, nemtudom ki ismeri, de 'A Csillagainkban A Hiba' könyvet elolvasta és tetszett neki! Szerintetek van értelme vele próbálkozni, vagy még nem kész erre és inkább tartsam távol magamtól?
Ha vmilyen infó kell még, az írjon! Am 15\L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!