Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szerelmes vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Légyszi olvasd el!

Negyedikben jött egy új fiú, majd az osztállyal előadtunk egy darabot, és ott ő volt a párom. Ezután a hülye barátjával kitalálták, hogy szerelmes vagyok belé. ( nem voltam ) Ezután a fiúval megszünt a barátságunk. Majd később beláttam, szerelmes vagyok. Ötödikben mindenki utálta, és akkor próbáltam nála bevágódni. Később az egyik barinőmnek elmondtam a titkom és utánna rábírt, hogy mondjam el neki. Elmondtam, és azt mondta, furi, de jó érzés. ( mit várok egy fiútól? :/ ) Aztán beszélgettünk. Megmondtam, hogy senkinek se mondja el, majd elmondta, pipa lettem rá, de még nem mindenki tudta, és azt találgatták, hogy a fiú kivel szövetkezik, majd rájöttek, de ez már lényegtelen. Év vége felé, már azt se tudtam, hogy tudja-e, hogy szeretem, ráadásul összejött valakivel, és azóta járnak. Most viszont egy ideje jóba vagyunk, és nyáron egy csomót beszéltünk az osztály klikkesedéséről, majd felhozta, hogy fogjunk össze, és legyünk mi a főcsapat uralkodói. Ez azóta nem jött össze, mert egy csómóan leszarták, és kitalálta csinál egy új csoportot. Azóta is belé vagyok szerelmes... :(

És le se akart magáról vakarni, vagy valami, hogy végre észre vegyem, ő nem szeret, nincs nála esélyem, és elfelejteném....

Mi tévő legyek? Tapasztalatok?

2015. aug. 27. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd, ha annyira kellenél neki, nem ilyen lenne
2015. aug. 27. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia tudom milyen érzés velem is ezt csinálta egy fiú. Csak még hozzá húzta is az agyamat pl megnevetetett bókolt nekem. Ezt miközben egy csajjal járt csak később tudtam meg aztán jóba lettem az egyik haverjával aki elmesélte hogy nem érdemes vele foglalkoznom mert hülyét csinál belőlem. Megkérdeztem tőle erre azt mondta hogy nem tudja miről beszélek de látszott hogy hazudik. Nekem ez a tapasztalatom remélem veked nem ezt csinálja mert az ilyenek a fiuk legalja.

Azért hogy mégse legyek teljesen lehangoló én így jöttem össze a haverjával és már 2 éve boldogan élünk! Ne felejtsd: Minden rosszban van valami jó!;)

2015. aug. 27. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 28. 08:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Ma a fiúnak legjobb barátja, viszont haza kisért, de nem tudom, hogy ez mennyit jelent... Nyáron is párszor rámírt, és azt mondta, csak úgy rámírt. Kezdtem már akkor is gyanakodni, hogy vajon tetszem neki? De nem éltem bele magam. Viszont eddig nem kisért haza.

Szerintetek tetszem neki? ( Végül is nekem igen... :)

2015. aug. 31. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudom hogy sokkal később írok. 2. vagyok.

Mondtam hogy lesz valami jó is!;) Nos hogy alakulgatnak a dolgok?:)

2015. szept. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!