Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém egyáltalán a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém egyáltalán a barátom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem h egyáltalán nem szeret. Ha én nem írok neki akkor biztos h nem beszélünk egész nap. Nagyon ritkán találkozunk. Azt mondta h egyáltalán nem szeretett mikor összejöttünk(ő kezdeményezett, és tudta h szerelmes vagyok belé)..de azt mondta h közben megkedvelt. Előttem egy héttel szakított vele a barátnője..akkor nem ő kezdeményezett..Azt mondta h egyáltalán nem szerette azt a lányt..nem is tudja h miért volt együtt vele..De félek h engem se szeret. Honnan tudhatom meg h szeret vagy sem? :(

2015. aug. 26. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle? Mi honnan tudnánk?
2015. aug. 27. 00:00
 2/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, és azt mondta h szeret. De szerintem aki szeret az megkeres és érdeklődik irántam...
2015. aug. 27. 00:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed, mondd meg neki. És azt hogy szeretnél ezen változtatni is. Ha megérti, változtat is, talán még lehettek jók együtt.
2015. aug. 27. 00:05
 4/13 anonim válasza:
100%
Ne írj rá és várd meg mikor keres. Ha sok idő eltelik valószínűleg nem szerelmes beléd.
2015. aug. 27. 01:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 köszönöm! Ment a zöld mancs
2015. aug. 27. 01:05
 6/13 anonim válasza:
igen szerelmes, ez a nagy szerelem is örökké fog tartani. sok boldogságot
2015. aug. 27. 09:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem hiszem h ez igaz szerelem... :/
2015. aug. 27. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, és hogy szexeltek-e, de szerintem csak kihasznál és nem szeret. Jól gondolod, aki szerelmes, az keresi a szerelmét, mert csak rá gondol és csak ő számít. Vele akar lenni, közös programokat csinálni, és ha ez nem lehetséges valami okból kifolyólag, akkor ír neki smst vagy messenegeren, vagy máshol.

Két dolgot tehetsz, nem foglalkozol vele és elfogadod hogy ilyen és szenvedni fogsz,de lesz valakid.

Vagy azt mondod neked ez agy nem jó, te azt érdemled, hogy szeressenek igazaán és kilépsz ebből a kapcsolatból.

2015. aug. 28. 21:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Beszélni fogok vele mindenképp :/ És ha semmi sem változik akkor kilépek a kapcsolatból.
2015. aug. 28. 22:29
 10/13 anonim válasza:

dede, ő az igazi hidd csak el nekem

hiszen mi másért vagy vele, minthogy szereted....nemigaz?

:-)

2015. szept. 3. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!