Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém egyáltalán a barátom?
Figyelt kérdés
Úgy érzem h egyáltalán nem szeret. Ha én nem írok neki akkor biztos h nem beszélünk egész nap. Nagyon ritkán találkozunk. Azt mondta h egyáltalán nem szeretett mikor összejöttünk(ő kezdeményezett, és tudta h szerelmes vagyok belé)..de azt mondta h közben megkedvelt. Előttem egy héttel szakított vele a barátnője..akkor nem ő kezdeményezett..Azt mondta h egyáltalán nem szerette azt a lányt..nem is tudja h miért volt együtt vele..De félek h engem se szeret. Honnan tudhatom meg h szeret vagy sem? :(2015. aug. 26. 23:58
11/13 A kérdező kommentje:
Lehet h igazad van :)
2015. szept. 3. 11:38
12/13 anonim válasza:
na? történt valami?
amúgy én is azt az ötletet támogatom, hogy ne írj neki/ne keresd huzamosabb ideig. mert az is lehet, hogy már megszokta, hogy te írsz, és bár te nem tudod, ő lehet, várja, hogy írj neki. velem is megesett már.
és ha tényleg nem keres/nem érdeklődik, akkor ülj le vele beszélgetni, és vázold fel a helyzetedet.
13/13 A kérdező kommentje:
Általában csak este jut eszébe h írni kéne nekem :/ Azt mondta hogy hetente legalább egyszer találkozzunk :/
2015. szept. 3. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!