Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, ő is tudja, de nem akar vellem járni. Mit csináljak ilyenkor?
Maradjatok barátok és talán egyszer rájön, hogy ki az, aki igazi értéknek számít. :)
17L
Friendzone-ban vagy. Ne várj egy nőre se! Nem érdemed és nem is érdemlik meg.
Keress olyat, akinek kellesz!
Figyi, én SZERELMES vagyok egy srácba, mégis visszautasítanám, ha megkérne (ami egyébként elég valószínűtlen, tekintve, hogy most ballagtunk, és bár egy városban lakunk, a kapcsolat le fog korlátozódni beszélgetésről csak-köszönünk-ha-elmegyünk-egymás-melletre). Mondjuk még csak 14 vagyok, lehet gyerekesnek nevezni.
A lányokat/nőket elég nehéz megérteni, főleg úgy ha lányként még én sem értem magamat:D Szóval szerintem egyelőre próbálj a lehető legkevésbé felszínes barátságot kialakítani vele. Ez több szempontból is hasznos lehet:
- ha eddig nem volt szerelmes beléd talán belédszeret
- ha jobban megismered talán rájössz a visszautasítás okára (legyen az személy vagy más)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!