Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 15 éves fiú vagyok és szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Toma781 kérdése:

15 éves fiú vagyok és szerelmes vagyok az egyik osztály társamba aki úgy tudom hogy másba szerelmes jó barátok vagyunk de nem tudom hogy el mondjam e neki hogy szerelmes vagyok belé vagy ne?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
sehogy fiam, ne égesd magad
2015. aug. 26. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Tetszik ≠ szerelmes vagy belé

2. Osztálytárssal ne gyere össze, rossz vége lehet..

2015. aug. 26. 23:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem egyenlő a tetszik azzal hogy szerelmes vagyok belé de nekem nem csak tetszik hanem szerelmes is vagyok belé
2015. aug. 27. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Woah woah woah vigyazz a szerelem nagy szo es ne mond el neki ilyen formaban hogy szerelmes vagy bele. Elsore eleg lesz hogy kedveled. Jobban mint egy baratot (nem ugy mint egy baratot)
2015. aug. 27. 00:29
 5/5 anonim válasza:
Szerintem mond el neki mert az egy plusz pont és nyugi nem égsz be vagy nem fog megalázni mert egy ilyen vallomást a lányok értékelik és idővel ha a közelébe férközöl mint " barát" és idővel úgyis megkedvel és ha szerencsés vagy akkor majd ő is tudja visszonozni az érzést
2015. aug. 27. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!