Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyit bír ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit bír ki a szerelem? 2000kmetert?

Figyelt kérdés
Egy 1,5 hónapja jarok egy fiúval, nagyon nagyon belezugtam, teljesen. 3evig csak neten beszelgettunk, nemis tetszett meg semmi, baratok voltunk, de aztan talalkozgattunk es elsore bele is estem, sosem volt még ilyen velem. Jovolt minden, szeretjuk egymast, viszont külföldön tanulok szunetekbe tudok csak hazajarni, ő aztmondta ez nem zavarja bármennyit varna ram, mert inkabb szenved 4honapot nélkülem h aztan lathasson akar egy napra is, minthogy egyáltalán ne lennék az ővé. Nagyon aranyos, tudom, hogy szeret, mikor elbucsuztunk még sirt is a szivem szakadt meg. Nagyon szeretem öt mindennap hiányzik es állandóan vele álmodok, nemtudom h fogjuk ezt kibírni, erzem hogy ennek igy nem sok jovoje van, pedig nagyon szeretném mert nem akarom elvesziteni, de nem várhatom eltole h ilyen sokat varjon ram..

2015. aug. 26. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ő várni akar várjon :) Ne szakíts vele, amíg ő szeret.
2015. aug. 26. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat altalaban a tavkapcsolat csak egy ideig mukodik... Nagyon fontos hogy minel tobbet tudjatok talalkozni, illetve, hogy ha nem is talalkoztok, azert legalabb beszeljetek sokat. Jo lenne tudni, hogy mennyi ideig lenne ilyen az allapot. Mert vegul is ha tenyleg annyira szeretitek egymast, akkor birni fogjatok, de nem a vegtelensegik.
2015. aug. 26. 10:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat az, hogy meddig azt meg ensem tudom.. De nem akarom h miattam szenvedjen
2015. aug. 26. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom... Lehet az nagyobb szenvedes lenne neki, ha szakitanal vele... De ezt neked kell eldonteni, hogy neked, illetve neki mi a legjobb. :) ~#2
2015. aug. 26. 11:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudnék vele szakítani, csak hát félek, hogy utána még jobban összetörök.
2015. aug. 26. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat akkor meg probaljatok meg kibirni, talalkozzatok minel tobbet, beszeljetek minden nap stb. Lehet jovoje egy tavkapcsolatnak is, ha annyira szeretitek egymast. :) Sok sikert!
2015. aug. 26. 15:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. aug. 26. 15:54
 8/8 anonim válasza:

Hany evesek vagytok? Neked meddig tart meg a suli, aztan visszakultozol-e, o esetleg ki tud koltozni? Vagy legalabb idonkent meglatogatni?

Azaz igen, meddig tartana ez az allapot? Egy-ket evet biztosan ki lehet bekkelni.

2015. okt. 14. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!