Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit értékel egy lány egy fiúban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értékel egy lány egy fiúban?

Figyelt kérdés

Már egy éve beszélünk kb. napi szinten. Fogalmam sincs,hogy én nem vagyok elég jó, ő nem kész vagy várja az én kezdeményezésem?Minden barátnője lájkolgat,követ a közösségi oldalakon.

Még csak karcolgattam a témát de semmi nem állapítható meg abból ahogyan kifejezi magát épp ezért vagyok szkeptikus. Szerintetek?

2015. aug. 26. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden lanynak mas az idealja ezt igy nem lehet megmondani :) viszont ha mar egy ee beszelgettek es nem razott le akkor biztos szimpatikus vagy neki

Hivdd el randira probald megfigyelni a jeleket hogy tetszel e neki vagy sem aztan ha ugy erzed/latod rajta hogy bejossz neki akkor pedig hajra :) hany evesek vagytok?

2015. aug. 26. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szeintem ez minden lánynál más, de azt tuti értékeli ha meghallgatod és figyelsz rá. Ezen kívük az is jó pont ha van humorod. Ez álltalában bejön a lányoknak,az is fontos sőt talán az a legfontosabb, hogy jól megértsétek egymást. Remélem segítettem :)
2015. aug. 26. 00:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Ő senkit nem ráz le.
2015. aug. 26. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A külsőt meg a pénzt. Nagyon nagyon vékony meg kövér se legyél mert ezeknek a dögöknek mindegy hogy milyen értékes, okos, ápolt, szerethető ember vagy. Ha nincs kocka hasad vagy nem vagy a barátnőinek eldicsekedhető akkor csinálhatsz akármit csak egyszerű, külsejével nem annyira foglalkozó lány marad!
2015. aug. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!