Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akinek régen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akinek régen tetszettem de most már nem. Többi lent?

Figyelt kérdés
sziasztok. van egy lány akinek régen tetszettem és nekem is nagyon tetszik, de egyszer 1 hónapig jártunk és nem nagyon működött mert mások előtt szégyelte mikor odamentem hozzá vagy valami. nekem még mindig nagyon tetszik de ő már azt mondja hogy neki már más tetszik. mit csináljak hogy megint lehessen köztünk valami?

2015. aug. 25. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyannak minek jönnél össze megint, aki szégyell téged? Ez nagyon megalázó.....nembeszélve arról, hogy miféle ember ő?
2015. aug. 25. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de szerintem ennek annyi!😯😐😦 Sajnállak!
2015. aug. 25. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
bocs, de nem tudom abba hagyni a röhögést, a régent részegennek olvastam xD
2015. aug. 25. 23:05
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. de mostanában azt veszem észre hogy mindig közelít hozzám de azt mondja hogy nem szeret már csak barátilag? szerintetek?
2015. aug. 26. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!