Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kedvel? Engem kedvel egyáltalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvel? Engem kedvel egyáltalán?

Figyelt kérdés
Az osztályunkban van egy fiú, aki tetszik nekem és talán én is tetszek neki. Nagyon vicces. Az osztályunk főleg kockákból áll, ezért nem is olyan meglepő. Az elmúlt időben a suliban egyre többet beszélgettünk és kedvelem a baráti köre nagyrészét(egy gyerek kivételével, aki amúgy mindenkivel tahó) és osztály kiránduláson azzal az ürüggyel, hogy fél a magasban a kezemet fogva mentünk fel egy templomtoronyba. És amikor elkezdtem nézni egy sorozatot, pár hónappal ő is elkezdte és arról is beszélgettünk. Úgy tudom, hogy fontos ilyenkor megismerkedni a másik baráti körével. Na, itt a baj. Az osztályunk két tagozatból áll és ő a másikba tartozik, ezért van jó pár óránk külön. Sokat beszélget egy barátnőmmel is, aki az ő tagozatára jár(ez természetes gondolom , mert 8-tól 3-ig együtt vannak). Viszont most nem tudom, hogy azért beszélget velem, mert össze akar jönni a barátnőmmel(akivel közös a keresztnevünk is, ez nem tudom lényeges-e) vagy fordítva. Most reménykedjek vagy mondjak le róla? Amúgy már a gólyatáborban is szimpatikusnak tűnt.

2015. aug. 26. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez komoly kerdes volt? 😃 persze hohy teged kedvel nem a baratnodet. Ha ot kedvelne nem a te kezedet fogta volna egy eleg ratyi uruggyel. Tudod vannak a csajok akik a lanybarataik es vannak akiket a baratnojuknek akarnak vagy legalabbis tobbbnek mint egy barat. Te abbol amit leirtal teljesen biztos vagyok benne hogy az utobbi kategoriaba tartozol 😉

hajra szurkolok nektek! 

2015. aug. 26. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi ezzel most megnyugtattál :)
2015. aug. 27. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!