Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akit Vincének hívnak és nagyon tetszik, de még soha nem beszéltem vele, mert félek és nem kedvel mivel hülyének játszottam magam. MIT CSINÁLJAK? (LENT)
Figyelt kérdés
Bejelöltem facebookon és visszaigazolt, bekövetett instán, vissza igazolt snapchaten és mindig megnézi a képeim. Ráírtam facebookon, de elolvasta ès nem válaszol. Kedevel? Vagy mit csináljak? Hogy hozzam fel magamra a figyelmet, hogy rámfigyeljen?2015. júl. 16. 17:19
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle,ha érdekel téged,akkor beszéld meg vele,mond neki,hogy szívesen járnál vele,én örülnék,ha egy lány megmondaná hogy mi a helyzet
2/4 A kérdező kommentje:
De még sose beszéltem vele és ilyet meg se kérdezek, mert kiröhögne.
2015. júl. 16. 17:51
3/4 anonim válasza:
Nem röhögne ki,ha egy lány nekem ezt mondaná(egy aranyos csinos,és magabiztos lány)akkor biztos megbeszélném vele(lehet hogy csak azért mondok ilyet,mert nincs csajom,de ez van)
4/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel várj legalább 3-4 évet és utána próbáld újra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!