Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kiakasztani azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szallo angyal kérdése:

Hogyan lehet kiakasztani azt a fiut aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

2015. júl. 6. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Járni szeretnél vele?
2015. júl. 6. 21:11
 2/7 anonim válasza:

Mit értesz az alatt, hogy 'kiakaszt'? :D

Mint piszkálódás?

Jézusom, hány éves vagy? 7? Azok szokták a másikat csipkedni, hogy észrevegyék őket.

Ha ilyen gyerekes vagy, nem hiszem, hogy készen állsz egy kapcsolatra.

Ha igen, ne ilyen gyerekes dolgokon gondolkodj, hanem nyiss felé, beszélgessetek sokat és majd utána lehet belőle valami.

Egyébként mit vártál, mit kéne válaszolnunk egy ilyen kérdésre? Piszkálgasd a haját?

2015. júl. 6. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nekem magas... Tetszik neked, de csesztetni akarod, ha jól értelmezem.

Kérlek ne viselkedj úgy, mint egy oviszökevény!

2015. júl. 6. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem beakasztani akarja
2015. júl. 7. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát a karakterrel küldetést csinálsz..a te esetedben a fiúval mész és szerzel sok xp-t majd ezeket bevalthatod skillekre...és vagy mágus vagy harcos vagy íjászá feljeszted mindegyiknek megvan a maga előnye es hátránya.
2015. júl. 7. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
De szerintem a mágus a legjobb választás,vagy az íjász,ne legyél harcoss(soha!)
2015. júl. 16. 19:25
 7/7 anonim válasza:

Mondd el neki hogy herpeszed van és terhes lettél, és minden bizonnyal az övé a gyerek.

Ja és hogy férjnél vagy.

Tuti világgá szalad.

:D

2015. júl. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!