Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy lány és nem tudom hogy mondjam meg neki. Hogyan mondjam meg neki?
Szoktunk chatalni sokat és jól el tudok vele beszélgetni és nagyon tetszik az a lány csak nem tudom hogy tetszem e neki.
Hogyan mondjam meg neki hogy tetszik?
Én a barátommal ugyan így jöttem össze mint amit most kérdezel.. :D ugyan így beszéltem vele én is sokat chaten és amikor élőben találkoztam vele..ő akkor vallotta be hogy mit érez irántam :) egyébként ha jól el tudsz vele beszélgetni (mint ahogy mondtad) akkor az 100% hogy ő is érez valamit irántad.. ;)
Az a lényeg hogy legyél vele őszinte és egyenes... ha megpróbálja terelni a szót akkor azt ne hagyd neki,hanem folytasd a 'mondandód'...erre csak azért hívom fel a figyelmed mert amikor velem beszélt erről a barátom akkor én tereltem a szót :D Sok szerencsét! Írj majd hogy mi volt! :) :D
3. köszi a tippet már találkoztam vele és szerintem ő is érez vmit irántam (nem 100 %) és jól el beszélgetünk
de azért köszi
4. te beteg vagy xD
és nem is igazán tereli a szót
inkább meghallgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!