Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZT NEM ÉRTEM. Megzavarodtam?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 8 hónapja beszélgetek. Utóbbi 3 hónapot kb végig randiztuk... Ezernyi olyan jelet éreztem részéről hogy ez több mint barátság. Folyton les a szemem sarkából látom, szemembe néz félreérthetetlenül, mindig mosolyog, zavarba tudom hozni, akármit mondok nevet, folyton dicsér, kacérkodik... Stbstbstb. De mindig szóba hozza az exét meg más fiúkat akik hajtanak rá.... Rendszeresen megosztja velem hogy melyik fiú hajtott rá, melyik fiú hívja randira stbstbstb... És engem ez zavar. Ha mégis csak barátnak tekintene akkor mi az a sok jel de a barátoknak se szokás ezt így kibeszélni szerintem... Főleg nem egy 8hónapos ismeretségnek.... Szerintem. Féltékennyé szeretne ezzel tenni? Vagy mi a célja? Mert ezzel csak egyre jobban kiábrándít engem..2015. aug. 25. 18:59
11/11 anonim válasza:
Szerintem ezt ne vedd negatívan, hiszen valószínűleg csak ki akarta deríteni, hogy mit is akarsz tőle... te is figyeled a jeleit, nem? Ő pedig végképp nem lehet biztos benne, hogy te mit érzel, mivel még mindig nem léptél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!