Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » EZT NEM ÉRTEM. Megzavarodtam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZT NEM ÉRTEM. Megzavarodtam?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már 8 hónapja beszélgetek. Utóbbi 3 hónapot kb végig randiztuk... Ezernyi olyan jelet éreztem részéről hogy ez több mint barátság. Folyton les a szemem sarkából látom, szemembe néz félreérthetetlenül, mindig mosolyog, zavarba tudom hozni, akármit mondok nevet, folyton dicsér, kacérkodik... Stbstbstb. De mindig szóba hozza az exét meg más fiúkat akik hajtanak rá.... Rendszeresen megosztja velem hogy melyik fiú hajtott rá, melyik fiú hívja randira stbstbstb... És engem ez zavar. Ha mégis csak barátnak tekintene akkor mi az a sok jel de a barátoknak se szokás ezt így kibeszélni szerintem... Főleg nem egy 8hónapos ismeretségnek.... Szerintem. Féltékennyé szeretne ezzel tenni? Vagy mi a célja? Mert ezzel csak egyre jobban kiábrándít engem..

2015. aug. 25. 18:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mindig mire lépnék felé, ezekkel a megnyílvánulásaival visszalök heteket rajtam. Elveszi a kedvem mindig hogy jobban nyissak felé..
2015. aug. 25. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Lepj fele mielott mas fog. Ne hagyd,hogy ez visszalokjon.

18/L

2015. aug. 25. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Jujujuj!!! Én is ezt művelem, mert barátom nem egy féltékeny típus és várom h mikor lesz az, h "agyonverem azt a köcsögöt!"... De még nem történt meg, ezért folytatom. Csak leesik neki egyszer!
2015. aug. 25. 19:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt nekem is csinálta egy lány, soha nem értettem miért, de végül összejöttünk.
2015. aug. 25. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért? Nem tudom, női logika.

De azt tudom, hogy tegyél valamit, mert előbb-utóbb ezekkel a srácokkal el fog menni randizni....

2015. aug. 25. 22:45
 6/11 A kérdező kommentje:
De ez miért jó? Valaki árúlja már el.. Hát ez nem bíztat meg nem féltékennyé tesz hanem elriaszt... Nem vagyok kiváncsi arra hogy kik miket írnak neki. Miért kell mindig a jó kedvem meg az adni akarásom egy találkozáskor ilyenekkel lerombolni?
2015. aug. 25. 23:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor vagy félre érted a jelzéseit, vagy ezzel akarja siettetni a dolgot, hogy végre lépj valamit.

Végülis 3 hónap randi alatt semmi sem történt. Ennyi idő alatt már lépned kellett volna.

2015. aug. 25. 23:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen de sose volt kedvem amint szóba hozta az exét mert gondoltam még nincs túl rajta hát hagyok neki teret én nem sietek mert komolyan gondolnám vele..
2015. aug. 25. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékennyé akar tenni. Nem biztos benne, hogy bejön neked, ezért kíváncsi a reakciódra. Ha nem csinálsz semmit, akkor kb. azt jelzed, hogy nyugodtan hajtsanak rá akárhányan, neked mindegy... Szerintem lépj gyorsan! 16/l
2015. aug. 25. 23:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez egy hibbant ember, szerintem megmondom ma neki hogy hello. Hiába a szépsége meg a jó túlajdonságai ha ennyire ostoba, idegesítő, taktikázós lépései vannak... Majd kiderül ma miért csinálta ezt, ha meg azért mert barátként lelkiszemetesnek tartott akkor méginkább mehet.
2015. aug. 26. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!