Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan van ez? Nem értem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan van ez? Nem értem, hogy mit szeretne.

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Van egy fiú , akivel egyszer csúnyán összevesztünk ,mert azt hitte , hogy beleszerettem . De nem volt igaz...de viszont azt irogatta nekem facebook-on hogy haggyam már békén stb. De az iskolában köszönt ,néha , igaz , bunkó volt , de sokszor volt kedves is, és én beleszerettem mostanra....mit akar tőlem ?

+ ha arról van szó hogyan kérjem meg hogy béküljünk ki ?

2015. aug. 6. 09:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 14/L
2015. aug. 6. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez bonyi... Kérdezd meg,mit szeretne.... Vág csak mond neki Hogy sajnálod és bocsi aztán sétálj el
2015. aug. 6. 09:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a rakba.
2015. aug. 6. 09:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy szerintem ő sem tudja, mit szeretne. Így nekünk még nehezebb a dolgunk. Ha beleszerettél, akkor békülj ki vele. "Szia! Az utóbbi időben nagyon furán viselkedtünk egymással. Én viszont nem szeretném, ha haragban lennénk és azt sem igazán tudom, hogy mi van köztünk."
2015. aug. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!