Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan srácot aki viszont szeretne? 14/l

Figyelt kérdés
2015. aug. 1. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
ha gondolod írhatsz! 14/f
2015. aug. 1. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Ne keseredj el mert még nagyon fiatal vagy és nem késtél le semmiről.Idővel úgyis megtalálod a párod.Akkor találsz rá majd ha nem is számítasz rá. :)

17/L

2015. aug. 1. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Majd találni fogsz. :)

Az igazi szerelmet nem könnyá megtalálni, és nem minden sikerül elsőre. Csak ne keresd görcsösen a szerelmet, majd alakul, ahogy alakulnia kell.

2015. aug. 1. 18:18
 4/8 Kill The Sexplayer ***** válasza:
34%
Ezeket a kérdéseket az "Ezotéria", vagy méginkább az agyfãsz kategóriába írjátok, ha lehet!
2015. aug. 1. 18:55
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Mert a barátzónába teszed azokat..
2015. aug. 1. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak egy évvel vagyok idősebb, vagyis hamarosan 2-vel, de nyugi van. :DD 14 éves vagy. Nem olyan nagy cucc. Emlékszem, én is ezen görcsöltem anno rengeteget, aztán általános után 3 párkapcsolatom is volt (jó, az egyiket nem számítom annak, azzal inkább csak el akartam fedni az érzéseim valaki más iránt, akivel most együtt vagyok), az egyik ma is tart. ^^ Ha nagyon rágörcsölsz, nem lesz belőle semmi, hidd el. Rám akkor talált a szerelem, mikor már végképp nem érdekelt, szóval ne igazán izgulj rá a dologra. :DD Ha valamit görcsösen keresel, sosem lesz a tied.
2015. aug. 2. 01:19
 7/8 anonim ***** válasza:
14 éves vagy! Még nem kell aggódnod, és lehet, hogy még jó sokáig nem fogsz ilyet találni. Én 18 éves vagyok, mégsem találtam még olyan lányt, aki pont annyira szeretne viszont, mint én őt, vagy ő vagy én jobban szerettem a másikat. Van még időd :)
2015. aug. 8. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugi énseXD ez normális,még fiatal vagy :) Inkább nézz Videomániát hallgass fall Out Boyt és éld az életed :9 egyszer úgy is jön valaki

**/L

2015. aug. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!