Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, szerintetek mi lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek mi lehet ez? Nem értem az érzéseimet

Figyelt kérdés

Van valaki, aki szerelmes belém, én viszont nem tudom, hogy érzek pontosan. Kedvelem, így természetesen randiztunk is, ám az első nem sikerült valami jól.

Azóta nem tudtunk találkozni, viszont minden nap hajnalokig beszélgettünk, és igazán komolyan megkedveltem őt. Nagyon fontossá vált számomra. Bár nem volt meg az a különleges érzés, az a heves láng, mint az előzőknél. Azért ismét találkozót szerveztem vele, ami még inkább képes volt felkavarni.

Eleinte nem éreztem semmit, aztán mikor egyedül maradtunk, és közelebb jött, megremegett a térdem, a szívem igazán hevesen vert. Csodálatos érzés volt. Azonban, nem volt olyan intenzív, mint az előző tapasztalataimnál, és pont ezt nem értem.

Mi lehet velem? Annyira félek, hogy a jövőben sem tisztázódnak az érzéseim iránta, és megbántom őt.

2015. aug. 12. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell megijedj csak mert nem ugyanolyan az érzés mint az előzőknél, hasonlóan voltam én is, megismertem egy srácot, órákat tudtunk beszélgetni de valahogy mikor találkoztunk nem volt meg az az óriási vonzalom, ezért összejöttem mással, aztán megbántam, de csúnyán (ezt nem részletezem) és újra elkezdtünk beszélgetni a sráccal, megint találkoztunk mégse volt az az intenziv érzés, sőt, átválott egy nyugalom állapotba ami megilyesztett, 5 éve vele vagyok és 1 éve házasok vagyunk :)

Szóval csak mert nem ugyanazt érzed amit másoknál, vagy nem ugyanolyan erősen nem azt jelenti hogy nem fontos, csak hogy más az érzés, különlegesebb :)

2015. aug. 12. 19:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tényleg rengeteget segítettél ezzel a válasszal. :)

Megpróbálok mostantól arra koncentrálni amit érzek, és nem túl sokat agyalni.

2015. aug. 12. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!