Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtem a páromnak egy levelet (kézzel írott), amiben azontúl, hogy leírtam az érzéseimet, helyet kapott Petőfi Sándor: Minek nevezzelek című verse. Lányok, Ti örülnétek egy ilyen levélnek?
2009. júl. 8. 09:38
1/8 anonim válasza:
én örültem ha verset is kaptam a páromtól.
bár ez attól függ,mennyire romantikus típus.
2/8 anonim válasza:
de örülnék, ha a páromtól kapnék egy levelet:( vagy egy verset. az lenne a legjobb, ha ő írná, de ha csak talál valami olyat, amiről azt gondolja, tetszene nekem, az is nagyon jó lenne. szerintem a barátnőd is biztos örült neki.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából még nem kapta meg, úgy hogy kíváncsi vagyok a reakciójára. (tegnap adtam fel)
Bár a külalakom nem a legjobb, remélem azért kivehető lett amit írtam :)
2009. júl. 8. 10:06
4/8 anonim válasza:
hehe, sztem alapdolog egy magyarnak ismernie Petőfit, és Petőfi verseit :) en örülnék.
5/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép ez a vers. Nyugodtan küld csak el a barátnődnek, örülni fog neki.
6/8 anonim válasza:
Biztos örülni fog, kedves gesztus :)
7/8 anonim válasza:
A lányoknak általában nem olyan nagyon fontos a design, ha jó ember vagy (humoros, megértő), a versnek biztos örülni fog, de az igazi az lenne, ha te magad költenél egyet...:)
-ReapeR-23/F
8/8 anonim válasza:
Gyönyörű ez a vers!! Én nagyon örülnék neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!