Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petőfi Sándor akkoriban mivel védekezett a sex terén?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 21:48
2/17 A kérdező kommentje:
és az pörkölt izesítésű volt?
2010. szept. 6. 21:50
3/17 anonim válasza:
Karddal, mert az fényesebb volt a láncnál.
4/17 anonim válasza:
amikor kiszakadt a sertésbél, az volt az igazi füstbement terv.
5/17 anonim válasza:
Nem védekezett. Szerinted miért tünt el olyan rejtélyesen? Csinált vagy 10 gyereket, de felvállalni már luxus lett volna, így inkább meglépett...
6/17 anonim válasza:
Lehet viccesnek tartod kérdező, de régebben tényleg állati beleket használtak
7/17 A kérdező kommentje:
Én elhiszem... :D és én is vmi hasonlóra gondoltam, de haverom azt mondta hogy kecskebéllel és kíváncsiságból megkérdeztem :)
2010. szept. 6. 21:54
9/17 anonim válasza:
Petőfi Sándor nem szexelt.... Ő költő volt....
10/17 anonim válasza:
Én úgy tudtam, birkabelet használtak. De a sertés meg a kecske elbizonytalanított. Mondjuk lehet, hogy mindegyiket használták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!