Szolnokon, Dr. Póta sándor, vagy Dr Fábián Armand mennyiért dolgozik? Pl. Mennyi egy fogtömés? És melyik a jobb fogorvos?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 18:46
1/9 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos volna,hogy ha valaki tudja De Fábián Armand mikor rendel,írja meg!!!És kíváncsi lennék mennyiért dolgozik.Köszönöm!!
2011. okt. 24. 09:04
2/9 anonim válasza:
Pótát szerintem még megtalálod az ügyeleten is, ott teljesen ingyen van. Jó orvos egyébként, családomból többen voltak nála, és jobb munkát végzett, mint egy kedves doktornő súlyos pénzekért.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Csak a gondom az,hogy ügyelet hétvégén és ünnepnapokon van,és csak 7-15-ig.Nekem meg nagyon fáj a fogam!Azért köszi!
2011. okt. 24. 12:34
4/9 anonim válasza:
Már biztos nem aktuális az ügy,most bukkantam rá a kérdésedre, de azért válaszolok. Évek óta Fábián Armandhoz járok, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Minőségi anyagok, minőségi munka.Ha magasnak érzed a tömést, javítja, utólag is visszamehetsz, s az ingyenes.Nagyon rendes emberileg is, sokan vannak nála, általában várni kell 1-2 hetet. Kivéve a sürgős ügyeket, olyankor előrevesz, legalábbis nekem úgy volt. Ha nagyon fáj, a rendelési idő végére odahív aznap, megnézi, és ellát.Sajnos drága, de melyik privát fogorvos nem az?
5/9 anonim válasza:
Ja, és a rendelési idő: hétfőtől csütörtökig, pénteken Armand nem rendel. Hogy hánytól hányig arra pontosan nem emlékszem, délután, késő estig. De ki van írva a Szapáry úton a cégtáblája alatt.
7/9 anonim válasza:
Sziasztok! Mégis körülbelül mennyi egy tömés Fábián doktor útnál?
8/9 anonim válasza:
Sziasztok! Dr Póta Sándor árairól tudtok írni?
9/9 anonim válasza:
Póta doktor nem dolgozik drágán ( 2 éve egy db első fog csappal koronával 25 ezer Ft volt) szerintem az árakat egyénre szabja. Én voltam nála, senkinek sem ajánlanám.....a higiénia fogalma számára ismeretlen és ez még a legkevesebb probléma vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!