Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szerelem?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal és nagyon megszeretem, szeretneém ha több is lehetne közztünk mint barátok.

Azt mondta hogy ismerjük meg egymást jobban és egyenlőre csak barátok legyünk, de azt mondta hogy lehet közztünk valami.

Mitcsináljak hogy ne kerüljek a barát zonába?

Azt gondoltam az első személyes találkozáskor azt beszéltük elmegyünk biciklizni(szomszéd faluban lakik 5km)

és gyüjti a plüssöket és kiszettem belőle hogy Mici Mackós nincs neki még. És arra gondoltam hogy az eldő talira vesszek neki egy kicsi 20cm magass mici mackot és arról mindig én juttok az eszébe. a véleményetek?

2015. aug. 22. 22:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ezt válaszolta:

Tudom hogy ez nehèz. De ha bele rázódok a dolgokba, ès jobban megismerjük egymást, többről is lehet szö mint barátság.. Nekem is nehèz, mert többet èrzek irántad mint szimpla barátság, sőt...

2015. aug. 23. 11:00
 12/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó,mert mindketten öszinték vagytok egymással.Csak így tovább.Sok sikert hozzá.Aztán írd meg mi történt.
2015. aug. 23. 13:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Kösszi, légyszi irjatok dolgokat véleményeket hogy mivel, vagy mit csináljak hogy belém szeresen és ne ccsak mint barát.
2015. aug. 23. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Add magad. Ha szereti a romantikát, akkor menyjetek el parkba sétálni, vagy miegyéb. Barátnőitől nyugodtan megkérdezheted, hogy mit szeret csinálni, mit nem, nem fognak hülyének nézni.

De ami viszont pozitív, hogy nem utasított el elsőre, hanem ad egy esélyt. Mostmár ezzel az egy esélyel kell élned, ha elrontod akkor utána sehova tovább.

2015. aug. 25. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!