Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelem?
Beszélgetek egy lánnyal és nagyon megszeretem, szeretneém ha több is lehetne közztünk mint barátok.
Azt mondta hogy ismerjük meg egymást jobban és egyenlőre csak barátok legyünk, de azt mondta hogy lehet közztünk valami.
Mitcsináljak hogy ne kerüljek a barát zonába?
Azt gondoltam az első személyes találkozáskor azt beszéltük elmegyünk biciklizni(szomszéd faluban lakik 5km)
és gyüjti a plüssöket és kiszettem belőle hogy Mici Mackós nincs neki még. És arra gondoltam hogy az eldő talira vesszek neki egy kicsi 20cm magass mici mackot és arról mindig én juttok az eszébe. a véleményetek?
Mások véleményére is kiváncsi vagyok légyszi irjatok.
Nem akkarok csak a barátja lenni.
Hagyj neki időt :) meg akar ismerni és ez termeszetes :)
De akkor nagyon bele kell húznod haver :D nyugodtan vegyél neki ilyeneket,de azért ne halmozd el túl sok ajándékkal mert az sem jó.Tegyél néhány kedves gesztust,szervezz neki programokat,és meglepetéseket,te is ismerd meg őt:) csak ugy lehettek boldogok :D amugy szerintem igy nem lesz barátzóna:D hány éves vagy :D
Hülyeség volt most ezt irni neki? :
El kell mondanom én nem tudok rád csak barátként gondolni, még igy hogy nem is találkoztunk de félek hogy a barát zonába kerülök, és én szeretném ha nem csak barátok lehetnénk és remélem még nem ástam el magam a barát zonában és van még esélyem a szived meghóditásához 😔 ha nem szeretnél rá válaszolni akkor nem kérem csak ezt szeretem volna elmondani mert megigértem hogy összinte leszek veled mindig mindenben..,
De még nem találkoztunk de érzek iránta valamit.
Sztem jol tetted bar jobb szemelyesen ,legalabbis sztem.:)
Majd ird meg mit valaszolt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!