Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen csókolóztatok kb?
Figyelt kérdés
L2015. aug. 21. 11:07
11/23 anonim válasza:
5 hónapja,akkor 15 voltam most már 16 F
13/23 anonim válasza:
14 évesen, mert nem mertem nemet mondani, meg kivancsi voltam, milyen...de ahogy elottem is irtak, igy nagyon nem jo. Bekerül a szádba egy random nyelv es azt sem tudod, mi van, en akkor leginkabb egy kicsit undorodtam az egesztol. Azzal jo csókolózni, akit szeretsz, én banom, hogy nem vártam vele. 19\L
16/23 anonim válasza:
Nekem a kilencedik osztállyal együtt jöttek ezek az élmények. :D Tehát 14 évesen... majdnem 15.
17/23 anonim válasza:
8-as, 11-es. ilyen könnyen váltogatjátok a nemeteket? xD
18/23 anonim válasza:
te még pisis vagy a csókhoz, pedig már több lányt is megtanítottam csókolózni xd
19/23 anonim válasza:
13 évesen. Most 14/L vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!