Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hány évesen csókolóztatok először egy fiúval? Milyen érzés volt? Hogy tetszett?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 18:22
1/10 anonim válasza:
16 évesen. Az igazat megvallva sosem volt "első csókom", mert annyira paráztam, hogy elrontom, hogy állandóan elfordítottam a fejem, vagy csak a barátom csókolt én meg álltam mint egy szobor :D kb 2 hét kellett neki, hogy "megtanítson", utána nagyon jó volt :) csak a gátlásaimat kellett leküzdenem hozzá
2/10 anonim válasza:
Én 20 évesen csókolóztam először, az első csókom jó volt de kicsit fura is, mert nem nagyon tudtam, hogy kell csinálni, de aztán néhány csók után belejöttem és egész jól ment, a következő talinkon meg már nagyon jó voltam(barátom mondta).
3/10 anonim válasza:
16 evesen, es 1-2 csok utan nagyon belelendultem :)
4/10 anonim válasza:
18, es erdekes modon elsore ment. az elso csokom nagyon jo volt, kb 15 percig tartott haha
5/10 anonim válasza:
13 èves voltam. Nekem is ès a barátomnak is első csók volt. Nem tudtuk mit csinálunk, de valahogy csináltuk ès jó volt :D
6/10 anonim válasza:
14 évesen .. és hát kicsit béna volt de utána bele rázódtam :)
7/10 anonim válasza:
15 évesen. és persze ment. de aztán nemértettem mire ez a nagyfelhajtás mert nem volt olyan jó mint ahogy képzeltem xd
8/10 anonim válasza:
16 évesen csókolóztam először, egy buliban. Nem volt jó, a srác egyszerre ledugta a nyelvét a torkomon, hátrafeszítette a fejemet és tiszta nyál volt az egész szám utána. Meg emlékszem, hogy balra fordította a fejét, de én jobbra akartam, aztán végül is ő irányított, szóval maradt a bal. Kicsit erőszakos volt, nem élveztem.
Az elején bevalottam neki, hogy még nem smároltam, azt mondta, bízzam rá, ő tudja a dolgát. Hát nem tudta...
9/10 anonim válasza:
13 évesen csókolóztam elösször (majdnem 8 hónapja) és elég fura volt ugyanis a pasim nem szeretett csókolózni (mert én vagyok az első barátnője) és ő nem akarta megtenni. Ezért én tettem meg😊. Egyébként így is jó volt és azóta is együtt vagyunk és Mostmár ez sem baj neki szóval minden jól alakult... És hogy hogy tetszett...? Nagyon jó volt. Ha nem tudtam volna hogy én vagyok az első barátnője akkor észre sem veszem. :p
10/10 anonim válasza:
14 voltam es mar az elsonel azt mondta a baratom hogy nagyon jo volt....:) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!