Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ismertétek meg azt a szerelmeteket akivel először csókolóztatok, azt a szerelmeteket akivel először lefeküdtetek?
13 éves voltam az első csóknál és 4 honapig voltunk együtt.
Az első együttlétnél 16 voltam, azóta 17 és 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal :)
Én akkor csókolóztam először,mikor a bré már bent volt.
(17 évesen) Egy házibuliban ismertem meg a csajt taperoltuk egymást,és volt 1 csomó üres szoba,így hát mindkettőnkbe volt alkohol,odavoltunk egymásért,miért ne.
Természetesen védekeztünk.
18F
#2 vagyok :)
Az első csók nem vagyok valami jó, egyáltalán nem is készültem fel rá, meglepődtem, körbe nyálazta a srác a számat :D
Viszont a mostani barátommal az első csókunk gyönyörű volt, ahogy az első együttlét is :)
15 eves voltam azota is egyutt vagyunk, az elso csok csodalatos volt az elso egyuttletre 17 eves koromban kerult sor es nincs okom panaszra :)
18/L
19 vagyok és még egyik sem történt meg.
Mármint smároltam random csajokkal bulikban akiket akkor ismertem meg, de ez most nem számít bele a kérdésbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!