Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltátok már meg szerelmeteket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg szerelmeteket?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogyan és miért?

Ha nem, miért nem?

Akár igen, akár nem, megbántátok? Mi történt utána?

2015. jún. 28. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Hát igen, egyszer elcsábított egy fazon. Szerettem a volt emberemet, de akkor már a végét járta az a kapcsolat. Miután megtörtént, nem láttam már értelmét folytatni... Szakítottunk, persze nagyon sokáig lelkifurim volt.

Aztán akivel megcsaltam, összejöttem, de az nem volt annyira jó, gonosz volt velem az a pasi, annak ellenére, hogy nagyon sok mindent megtettem érte. Így hát sértettségből nem sokat tépelődtem, amikor jött az alkalom, hogy megcsalhatom. Itt nem volt megbánás, azt hiszem, meg is érdemelte, miután elcsábított úgy, hogy tudta, hogy van barátom, és utána meg szemét volt velem. Inkább jó érzés volt. Persze utána annak is vége szakadt, végre szingli vagyok, és nem köll most kapcsolat! Lehet lepontozni, de privátot nem kérek!

2015. jún. 28. 11:39
 2/10 Interferencia ***** válasza:
49%

Nem.

Az egyes meg elég gyenge jellem.

2015. jún. 28. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Még nem,de már nem sok híjja!
2015. jún. 28. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez leheleten.

Ha (meg amíg) a szerelmem, hogy jutna eszembe más????

Amúgy megcsaltam én már a feleségemet is, sőt a szeretőmet is.... úgy, ahogy az első: már igencsak vége felé egy kapcsolatnak - de hát az már nem a szerelem.

2015. jún. 28. 17:19
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Szomorún milyen sokan vannak... Sose tudnék ilyet tenni.
2015. jún. 28. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

1 szájrapuszi volt 1 lánnyal, nem tudom annak számít-e.

1# ilyen szemetek ezek a pasik nem? elcsábítja az ártatlan kis lelkedet utána meg szemétkedik veled...borzasztó

2015. jún. 29. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Sajnos igen... 3 évig voltam együtt a gyönyörű, okos, aranyos, kedves barátnőmmel, csak hát volt egy lány, aki elcsábított, persze utána kiderült, hogy csak azért volt mert a barátnőm "legnagyobb ellensége". Amikor megtettem, már akkor megbántam. Elé álltam a barátnőmnek és elmondtam neki, persze egyszerre kidobott de meg is érdemeltem. Ennek már másfél éve, de a mai napig bánom hogy megtettem, mert tudom hogy nála jobb barátnőt akit ennyire szeretek soha sem fogok találni.
2015. jún. 29. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerelmes nem csalja meg a másikat!

29/F

2015. jún. 30. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem csalnék meg olyat, akit nagyon szeretek, legyen bármekkora ostrom! Eddig sem tettem. De ha gonoszkodnának velem, nem becsülnének meg, akkor megtenném!

23L

2015. júl. 1. 02:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, 2 éves kapcsolatban. Sosem tudta meg, még mindig együtt vagyunk, aztóta már 10+ év telt el.

Nem vagyok rá büszke, de nem bántam meg.

Még egy darabig tartottuk a kapcsolatot, de csak telefonon, néhány100 km távolságból.

2015. júl. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!