Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen csókolóztatok kb?
Figyelt kérdés
L2015. aug. 21. 11:07
3/23 A kérdező kommentje:
Hát volt eddig 2 pasim.. eléggé tartós kapcsolat.. de még sosem csókoloztunk xD Az összes barátnőm csókolozott már, meg.. olyan fura.. állandoan arrol beszélnek hogy ahhw nagyon jól csokol énmeg: aha biztosan .-.
2015. aug. 21. 11:13
4/23 anonim válasza:
17 évesen. De sose beszélgettem ilyenekről a barátnőimmel:D
6/23 A kérdező kommentje:
Jó hát.. ők ilyenek és igy szeretem őket :'D De olyan gáz.. .-. Mindneki fhuu a Robi nagyon jól csókol de ő se piskóta.. énmeg: hhh.. aha biztosan.. xd
2015. aug. 21. 11:16
7/23 anonim válasza:
15 evesen azzal a ferfival akivel a mai napig egyutt vagyunk :)
18/L
8/23 anonim válasza:
15 évesen volt az első csókom. Most 18 vagyok és F
9/23 A kérdező kommentje:
Akkor a barátnőim.. valszeg nagyon korán kezdték? :'D 13/L
De a legjobb barimnak, 1 év 2 nap van köztünk.. neki már egy csomo volt o.o
2015. aug. 21. 11:20
10/23 anonim válasza:
15 évesen, de szerintem nem maradsz le semmiről, sőt. A csók az érzelmektől lesz jó főként, amihez meg kell egy adott érettségi szint :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!