Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg hogy szakítani akartok?
Figyelt kérdés
A lány nagyon szeret én is szerettem de valahogy már el múlt nem olyan mint volt.1 éve vagyunk együtt.
De ha ezt én el mondom neki össze töröm teljesen :(
Nem akarom bántani azért.De szerintem belehalna szinte rajong értem.
2015. aug. 21. 06:26
1/7 anonim válasza:
Romantikusan odahajolsz hozzá, és mondod: sajnálom, de elmúlt. Szeretnék az ex barátod lenni.
2/7 anonim válasza:
Hát ilyen esetben, ha rajong érted, a romantikus odahajolgatás nem fog segiteni a csajszinak. Szerintem viselkedj úgy hogy ő is kiszeressen belőled. Hazudj kisebb dolgokba, ne vállaszolj neki mindig, kevesbbet keresd, hadd hüljön ki a kapcsolat részéről is. De persze ez függ a csajtól is, mert te ismered, te tudod mi segitene neki, mert lehet hogy a romantika és a kedvesség ténleg jobb neki, az is lehet hogy jobb lenne neki ha megcsalnád és megutálna. Egy szakitás nem könnyű, de meg lehet oldani hogy kevésbé fájjon, csak legyél abba biztos hogy lesz valaki mellette ha te elhagyod :)
4/7 anonim válasza:
1-Át kell gondolnod,hogy biztosan nem ő kell neked? Lehet ez csak egy hullámvölgy! Ha rögtön elhagyod és később mégisrádöbbensz,hogy szereted már nem bozos,hogy visszafogad,vagy ha igen,nem biztos,hogy működni fog! 2-Ha egy kicsit is szereted,nem játszol vele!! Irritál mikor jönnek az okosok,hogy "utáltasd meg magad" meg stb! Sokkal jobban fog neki fájni ha rájön,hogy mi volt a célod! Alapvetően a szakítás nem lehet soha kellemes! Nem lehet úgy csinálni,hogy ne fájjon!! De ha egy cseppnyi tisztelet van benned iránta akkor elé állsz és megmondod!! De mint azt az elején mondtam:gondold át mielött döntessz!! Ha tényleg annyira szeret akkor nem biztos,hogy az első akadálynál el kell hagyni! És lehet,hogy közhely de szerintem nem feltétlenül kell kidobni valamit ha nem működik megfelelően! Meg kéne nézni,hogy lehet-e még javítani rajta!
5/7 anonim válasza:
Mond neki miközben a szemébe nézel: Fgyelj én szeretlek, de nem úgy már mint régen. Valahogy elmúlt. 😔 Csak barátként tekimtek rád.
6/7 anonim válasza:
" Drágám, szeretném ha az exbarátnőm lennél".:D Na jó most komolyan, egy szakítást sosem lehet úgy intézni, hogy valakinek ne fájna. Mindenképp szemtől szemben közöld vele és magyrázd el azt is, hogy tulajdonképpen miért is akarsz vele szakítani.
7/7 Pali1977 válasza:
-Varázsoljak neked?
-Aham.
Csiribí-csiribá mostantól szingli vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!