Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért csinálta? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Miért van az , hogy a fiú , aki tetszik , sőt nem csak tetszik , szerelmes vagyok belé, az azt írta nekem facebook-on hogy haggyam békén, csúnya vagyok és gyerekes stb. Azután pedig egy kis idővel ( miután ,,békén,, hagytam ) letiltott minden ok nélkül . Elegem lett belőle , és nem is nagyon néztem rá, sőt egyszerűen kerültem . Ő pedig nézett állandóan stb. . Egy idő után, pedig ő köszönt ! Én persze visszaköszöntem . Azután pedig elkezdtett hozzám érni stb. , de nem vonta vissza a letiltást , de csinált még egy facebook-ot amit nem értettem .
Akkor most hogy is van ez ? Miért csinálta ? Mit kéne tennem majd a továbbiakban ?
Remélem tudtok segíteni .
14/L vagyok , a fiú pedig 15/F
2015. aug. 19. 13:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem szimplán flörtöl vagy megint pofára akar ejteni... vagy nem tudom de elégé gyanús... :/
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon gyanús , pont ezért tettem fel a kérdést :$ Én nem látok át a dolgokon ,de lehet hogy más igen :)
2015. aug. 19. 14:06
3/5 anonim válasza:
Látom nem nagyon akarnak válaszolni de sajnos nem tudok mást mondani mivel #1-es vagyok esetleg óvatossan kitapogatva megpróbálhatod megtudni mit is érez valójában...
5/5 anonim válasza:
Tilsd le te is ne félj tőle...ha egyszer letiltott ne remélj tőle semmi jót e paraszt a srác...tapasztalatból mondom be kezdj vele mert csak pofára eshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!