Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 15 éves lányomat rajtakaptam...

15 éves lányomat rajtakaptam az ujjszopáson. SOkáig csinálta, de azthittem már abbahagyta, kell tennem valamit?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka? Elvigyem orvoshoz? Ha igen akkor hova, pszihológus?
2009. aug. 10. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, én is igy voltam, most meg sajnos fogszabályzót hordok 19 éves létemre...
2009. aug. 10. 15:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És miért csináltad még 15 évesen is?
2009. aug. 10. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég olvastam itt egy kérdést, ahol negyvenévesek is szopják az ujjukat.
2009. aug. 10. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha ideges voltam vmiért engem ez megnyugtatott... (1. válaszoló voltam)
2009. aug. 10. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel semmi baj nincs, ha mások előtt nem csinálja. A nővérem 18 éves koráig szopta az ujját, aztán férjhez ment és kinőtte. Ne aggódj, biztos el fog múlni :)
2009. aug. 17. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig szopnám, ha nem lenne a fogszabályzó a számban. Valamivel le kell őt szoktatni róla, vagy észhez tériteni, hogy tönkre teszi a fogait, előrenyomja az ujjával és majd a pókot is kiharaphatja a sarokból mint én.
2009. aug. 30. 14:36
 7/7 anonim válasza:
100%

én akkor szoktam le róla, amikor fogszabályzós lettem :)

ne erőltesd. ha erőszakkal próbálod leszoktatni róla, azzal komoly lelki sérüléseket okozhatsz neki.

2010. febr. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!