Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg mindig szeret?
Figyelt kérdés
Jartunk egy osztalyzarsammal meg nyar elejen nem sok ideig mert nem mukodott kulonbozo okok miatt. Szakitottam vele de most is nagyon jo baratok vagyunk es sokat beszelunk. Nyaron nem tartottuk a kapcsolatot de most az osztalytaborban vagyunk es egyre tobbet vagyunk egyutt, olyan mint regen. Tegnap szoba kerult a telefonja kodja (volt a telefonunkon egy egyenkodunk amit mindketten hasznaltunk) es kiderult hogy neki meg mindig ugyanaz pedig en mar reg megvaltoztattam. Szerintetek ez arra utal hogy meg nem "lepett tovabb"? 15/l2015. aug. 16. 11:09
1/2 anonim válasza:
Nem feltètlenül utal arra, hogy nem változtatta meg a száot! Szerintem az lenne a legjobb, ha nègy szem közt megkèrdeznèd hogy mèg mindig szeret-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!