Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szükségem van rá! Mit tegyek?
Muszáj valahogy elengedned, ha nem szeret téged úgy, ahogy te őt... ha ezután nem is találkoztok, akkor valószínűleg nem.
Sajnos ez megtörténik, velem is volt ilyen, nem is egyszer... Fájni fog, de el kell engedni. Ha ő a legjobb barátod, akkor még nehezebb, mert nem tudtok csak úgy búcsút mondani egymásnak...
Erősnek kell lenned, és találnod kell egy másik fiút, akiben meglátsz valamit. Semmiképp ne depizz! :) 18/F
"Nyár elején elmondtam neki mindent, de persze neki én nem."
Kicsit értelmezhetetlen, de jól látom, hogy ez azt akarja jelenteni, hogy Te nem jössz be neki? Mert akkor szerintem elég tiszta volt. El kell felejtened azt, hogy szerelmi kapcsolatban legyetek.
Most lehet, hogy kegyetlennek tűnik, de ezt kell tenned ilyen esetben. (én nem szeretném, ha ennyire nyomulna egy lány, főleg, ha már egyszer elmondtam neki) Lesz majd más fiú, akit szeretni tudsz és szeretni is fog. Nyugodj meg, így lesz a legjobb, ne szomorkodj. Kitartás! :)
#1: szeptembertől fogom látni mert évfolyamtárs :/ de köszönöm :)
#2: igen azt jelenti :D és neked is köszönöm :) igyekszem elfelejteni csak az nem könnyű :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!