Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem! Valaki?
Fiatal, 15 éves, leszbikus lány vagyok. Igen, biztos vagyok benne, és én már elfogadtam magam. Nem mondanám magamat kapcsolat függőnek, de általában úgy érzem, hogy szükségem volna valakire aki szeret, ahoz hogy igazán boldog lehessek.
Magyarország déli részén lakom, és eddig akárkivel beszélgettem, valahol északon lakott.
Viszonylag fiatal is vagyok még, erre felé "szórakozóhelyek" sincsenek, úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom, hol ismerkedhetnék.
Szerintetek?
Van egy Tinder nevű 'társkereső',nem tudom, ismered-e, de azok alapján, amiket leírtál, úgy tűnik, neked való:)
(A közeledben lévő embereket mutatja)
Most így ez ugrott be, de ha már próbáltad, szólj,és hátha eszembe jut valami más is :)
Próbáltam, nem igazán jött be.
De rendes tőled, hogy próbáltál segíteni:)
Nem, nem olyan a kapcsolatunk. Igazából nem rossz ez, én..Egyáltalán nem bánom, hogy ilyen vagyok.
Csak attól félek, hogy egyedül maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!