Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Távkapcsolati problémák,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolati problémák, tanácsra lenne szükségem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 vagyok a barátom 21, ő külföldön él.

4 hónapja vagyunk együtt, és eddig valahogy minden oké volt, most kezdtem el érezni hogy egyre nehezebb egymás nélkül lenni. Előreláthatólag ősszel fogunk találkozni, majd pedig májusban. És ez még így lesz 2 évig, amikor is elballagok és össze tudunk költözni.

Skype-olunk minden nap meg csetelünk, csakhogy ő dolgozik, este meg tanul. Az időeltolódás 8 óra köztünk szóval nagyon nehezen kivitelezhető az egész. Általában fenn maradok hajnalig, megvárom és beszélünk...majd ő ugyanezt csinálja másnap.

Most jött el az a pillanat, hogy a 2 évet valami végtelen hosszú időnek érzem ami sose fog eltelni. És nagyon nagyon szeretem, de jelenleg szinte minden nap sírok, mert arra gondolok, hogy fogjuk ezt így bírni. Illetve volt egy veszekedésünk a hétvégén, és úgy érzem kicsit el is távolodtunk... és beszéltünk erről, és ő ugyanígy érez. De viszont mind a ketten nagyon szeretjük egymást..Amikor lehet Skypeon együtt vagyunk, ajándékokat küldünk egymásnak stb.

Kérlek titeket, tanácsra lenne szükségem, teljesen kétségbe vagyok esve.

Mit lehet tenni? Mit tanácsoltok? Mi a véleményetek?

2015. júl. 2. 17:01
 1/3 anonim ***** válasza:

2 év rengeteg idő, ennyi idő alatt még egy jónak tűnő normál kapcsolat is szétmehet, vagy esküvő lehet belőle...

Voltatok már rendesen is együtt, vagy eleve távkapcsolatként indult?

2015. júl. 3. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:

én már másfél éve vagyok távkapcsolatban de mi 2 hónaponta tudunk találkozni.. nem tudom, én ezt nem bírnám ki így főleg 2 évig..szerintem legyetek jóban továbbra is és beszélgessetek,de ha találsz valakit aki közelebb lakik akkor mondj le róla D: könnyebb lenne.. hacsak nem szeretnél szinte "kapcsolat nélkül" élni 2 évig.. mert így van is meg nincs is! Az összeköltözést meg nem tartom jó ötletnek mert könnyen tönkreteheti a kapcsolatot és akkor meg hiába a 2 év várakozás.. max. közelebb költözni pl abba a városba

23L

2015. júl. 3. 21:36
 3/3 A kérdező kommentje:

eleve távkapcsolatnak indult.

köszönöm a válaszokat

2015. júl. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!