Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon nagy gáz, szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy gáz, szerintetek is?

Figyelt kérdés
Most ballagtam általános suliból és az új osztályomnak van egy chat csoportja facebookon. Van egy fiú aki nekem nagyon bejön viszont még csak úgy futólag láttam (beiratkozás, alkalmassági felvételi), viszont beszélgettem vele kicsit és olyan szinten beleszerettem a személyiségébe hogy nem birom kiverni a fejemből. Viszont tudom, legalábbis gondolom, hogy neki nem tetszek. És azzal is tisztába vagyok hogy HÁZI NYÚLRA NEM LÖVÜNK! De neki nem birok ellen állni.Most úgy állok hozzá, hogy majd a gólya táborba minden kiderül...Szerintetek mit csináljak? 1.4/L

2015. aug. 14. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi csak egyetértettünk, hogy nagyon gáz. Miért vagyunk "lecsittelve?" A véleményünket kérted.
2015. aug. 14. 22:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.:D Fél év.. Ezt nem írtad, de nem az idő, hanem a mennyiség a lényeg! Például: van két fiú barátom: az egyikkel fél év alatt beszélgetek 2-3 hetente egyszer, a másikkal minden nap. És fél év alatt azt írtad, kicsit beszélgettetek. Nem lehetsz abba szerelmes. És szerintem 14 évesen nem tudhatod, mi az a szerelem, mert ez nem az, max. rajongás és vágyakozás, de nem szerelem. Még mindig sírok rajtad. XDDD
2015. aug. 16. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!