Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » El tud múlni a szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tud múlni a szerelem?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyok a bartnőmmell akit mindennél és mindenkinél jobban szerettem egészen egy héttel ezelőttig. Mi történt?? Miért aludt ki a láng? Sohasem akartam ezt. És még most se akarok vele szakítani de már nem érzem azta lángot mint a legelején.. Nem akartam hogy ez bekövetkezzen. Én akarom szeretni Őt de belülről nem megy. Elengedni meg nem akarom!!! Nekem Ő már az életem része. Vele akarom leélni a hátralévő életem. Ugyanolyan őszinte vagyok hozzá mint eddig es leszek is. Ugyan olyan a hangulat. Ugyanugy beszelunk es hülyéskedünk. Ő szerelmes. De Én csak szeretem. Miért van ez? Es hogy tudnék újra olyan szerelmes lenni, mint a legelején? Lehet ezt így örökké csinalni? Lehet szeretetből élni? Nem bírom.. Én szeretni akarom Őt!!!!! :'(

2015. aug. 13. 01:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem tőled függ.. a szerelem nem csak el tud múlni, de el is múlik, egész biztosan. Ha elmúlt, akkor tapasztalataim szerint, már nem fogod sokáig szeretni annyira, mint azelőtt... nem leszel elvakult, észre fogod venni a hibáit sokkal inkább, mint azelőtt, ami veszekedésekbe fog vezetni.

Ha nagyon nagy szerencséd van, talán visszatérhet az érzés... velem ez soha nem történt meg. 18/F

2015. aug. 13. 01:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennek igy kell lennie!Orok szerelem nem letezik...Max orok szeretet:) ami szinten nagyon szep dolog!Ha valoban nem vagy szerelmes mar bele, nem a te hibad,teljesen termeszetes.De ha meg mindig ugy erzed osszetartozok akkor hajra!
2015. aug. 13. 01:28
 3/3 anonim ***** válasza:
A szerelem bizony elmúlik és nem lehet rajta változtatni.
2015. aug. 13. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!